Ota meihin yhteyttä

Zhongshan Flying valaistus Company Limited

Add:No.5,bld.E,Outdoor-valo kansainvälisistä kauppa keskus, Guzhen Town, Zhongshan, Guangdong, Kiina.

Con: Greg Zhang

T: +8615362719828

Con: Whitney valkoinen

T: +8613823952798

F: + 86 760 22587548

Sähköposti:s9@flyinglighting.com

S2@flyinglighting.com

Web:www.flyinglighting.com

LED korkea Bay Light Asuminen

FAQ: K: Miten elinikä LED korkea bay valaisin AC suoraan ajo tekniikka? A: sillä AC suora ajo tekniikka se poistaa Kytkentävirtalähteellä, joka vaikuttaa elinikä LED valaisin. Se myös säästää energiaa hyllyt (esimerkiksi piioksidia, muuntajien...

Tutkimus

  • Tuotetiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Q: Miten elinikä LED korkea bay valaisin AC suoraan ajaa tekniikka?

A: Kiitos AC suora ajo tekniikka se poistaa Kytkentävirtalähteellä, joka vaikuttaa elinikä LED valaisin. Se myös säästää energiaa hyllyt (piioksidia, transformers, jne) ja virtajohtojen laitteet (esim. teho transistorit, MOS transistorit, jne.). Näin ollen se vähentää ajo menetys ja lisää eksponentti hyötysuhde. Elinikä ajo voi todella vastaa LED helmiä. Hyvä jäähdytyselementti hallinta järjestelmässä elinikä LED korkea bay valaisin kokonaan saavuttaa 50000 tuntia ja edellä.

Q: LED High Bay jolla AC suora ajo tekniikka on ei-eristetty, joten onko se turvallista?

A: Suurin virransäästö-LED korkea bay valot markkinoilla joilla on Katkaisimin käyttää välituotteella topologia. Eristetty Kytkentävirtalähteellä on suhteellisesti vähemmän kooltaan suurempia ja kalliimpia kulut.

Lisäksi 100 % meidän AC suoraan korkea bay ajovalojen täyttää turvallisuusstandardien ja vahvistaa eristyksen testi.

Q: Sinun AC suoraan ajo korkea bay valaisin voidaan hyväksyä markkinoiden palkki välkyntä?

A: Toistaiseksi ei ole näyttöä siitä, että 100Hz palkki välkyntä on haitallista ihmisen elimistöön. Tuotteemme ovat kaikki läpäisseet Japanin ja meille LED standard. Lisäksi meillä on myös ei-välkyntä ratkaisu, joka lisää elektrolyyttisten kondensaattoreiden ja ovat läpäisseet CCC, CE-sertifiointi.

==================================================================================

Ydinosaamistamme

1. tuotteen ydinosaamiseen

A. Yksinkertainen todella energiatehokas ja Endurable:

Yksinkertainen ja alhaisemmat kustannukset:

Ei Kytkentävirtalähteellä, paitsi kuljettaja ja Powerboxin asennus.

Todella energiatehokas ja Endurable:

Verrattuna säännöllisesti LED valaisin, meidän AC suoraan ajo LED korkea lahdella on suurempi valotehokkuus, suurempi tehokerroin, optinen muuntaminen suhde suurempi alentaa lumen poisto (LD) pienempää nykyisten ja pidempi elinikä.

Se on vähemmän kuin 3 prosenttia lumen poisto vuodessa ja alle 20 % lumen poisto 8 vuotta. Olemme todella vihreä ja energiaa säästävä!

B. Turvallinen, luotettava ja takuu

Kaikki korkea bay valot on suunniteltu laaja käyttöjännitealue ja OPC (ylijännite suojapiiri) mukauttamiseksi jännitteen heilahteluille ja eri alueilla.

LED korkea bay valaisin on varistorit välttää thunder ja aalto, on sulake suojaa yli pitkäaikaiset ja liiallinen lämpö. Eristyksen terminen elokuva estää vuodot. Ja he kaikki CCC, RoHS, CE, UL ja FCC-hyväksyntä!

Valvonta lämpötilan nousu: 40 ° C, MOS-transistori ja IC on asennettu erikseen

varmistaa konsernin vakaan toiminnan.

Takuu: Viisi vuotta

C. Global yksinedustajana AC suoraan tekniikka ajettaessa CAS

D. Teollisuuden trendi: AC suoraan ajo LED korkea bay on peruuttamaton kehitys, siitä tulee varmasti valtavirran tuotteen markkinoille lähitulevaisuudessa!


Hot Tags: LED korkea bay kevyt asunto, LED high bay Asuminen, LED high bay heijastin, korkea bay kevyt asunto, korkea lahden valo heijastin valmistajat, toimittajat, factory, tukku, valmistettu Kiinassa, hinta
Liittyvät tuotteet
  • Tutkimus